lauantai 31. joulukuuta 2016

Lupaukseni vuodelle 2017

Vuosi 2016 oli maailmanlaajuisesti kauhea, omassa elämässäni lähinnä hämmentävä. Siihen mahtui niin paljon erilaisia tapahtumia, tunteita ja vaiheita, että tuntuu uskomattomalta, että se kaikki tapahtui yhden vuoden sisällä. En ole koskaan ennen muuttunut näin paljon yhdessä vuodessa. Olen nyt täysin eri ihminen kuin viime vuonna tähän aikaan, ja silti sama.


Hienoja ja merkittäviä asioitakin tapahtui: minusta tuli ylioppilas ja pääsin yliopistoon. Sain paljon uusia ystäviä ja opin uusia asioita elämästä. Vaikka 2016 jää mieleeni myrskyisänä vuotena, haluan muistaa siitä erityisesti nämä asiat.


Vuodelle 2017 minulla on sekä lupauksia että toiveita. Lupaan itselleni olla kärsivällisempi ja rauhallisempi, ja pitää tunteeni hallinnassa. Lupaan myös olla ennakkoluulottomampi ja rohkeampi. Toivon uuden vuoden olevan tasaisempi, sekä omassa elämässäni että maailmanlaajuisesti. Lisäksi toivoisin kaikilta ihmiskunnan jäseniltä vähemmän omaan napaan katsomista ja enemmän silmien avaamista ja muiden huomioimista.


Oikein hyvää uutta vuotta 2017 kaikille! Olkoon se hyvä vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti