torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteri!

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja avataan joulukalenterin ensimmäinen luukku. Myös minun blogini joulukalenteri alkaa tänään. Ensimmäisestä luukusta paljastuu, yllätys yllätys, joulukalentereita.


Partiolaisten adventtikalenteri on yksi joulunodotuksen kulmakivistä. Se on löytynyt jääkaapin ovesta jokaisena joulukuuna lapsesta asti; ilman sitä joulu ei olisi joulu. Olen itsekin myynyt kalentereita joka vuosi ja viime vuonna sain jopa Kalenteriketun pestin, eli johdin lippukuntamme kalenterimyyntiä. Tänä vuonna olin laiska ja sain kalenterin lahjaksi isältäni.


Joulua ei myöskään tule ilman suklaakalenteria, joten sellainenkin piti hankkia. Kolmen euron minions-kalenteri sopii mielestäni tehtävään hyvin. Ainakin ensimmäisen luukun suklaa oli parempaa kuin viime vuoden muumikalenterissa. Ja onhan se aika piristävä ja hauska tuossa ikkunalaudalla. Harmi vaan, ettei suklaita saa syödä kuin yhden päivässä...

Tämä oli siis Forget me (not) -joulukalenterin ensimmäinen luukku ja huomenna avautuu toinen. Muistakaa kurkata blogiin joka päivä jouluaattoon asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti