perjantai 6. tammikuuta 2017

Kuvia seinille

Olen jo monta vuotta keräillyt lehdistä julisteita, joita voisin laittaa oman kotini seinille tauluiksi. Tänään sisustusunelma vihdoin toteutui, kun isäni tuli kiinnittämään koukut seinään. Sitä ennen olin valinnut noin kymmenestä julisteesta parhaimmat ja katsonut niille paikat. Seinälle päätyi lopulta vain kaksi kuvaa. Muut olivat vääräntyylisiä tai niille ei löytynyt omaa tilaa seinästä. Harmittavinta oli hylätä sellaiset, jotka olen aina nähnyt tämän asunnon seinällä. Mutta ehkä ne löytävät paikkansa jostakin toisesta asunnosta.
 
 
Kehykset löysin Ikeasta. Siellä oli kivoja värikkäitä kehyksiä ja koristeellisia valkoisia kehyksiä. Valkoinen ei sopinut tauluihini, mutta onneksi vaaleanpunainen sopi. Muistan joskus vannoneeni, että sitten kun minulla on oma koti, en osta sinne mitään Ikeasta. En olekaan käynyt siellä muuttoni jälkeen kuin neljä kertaa. Miksi sen pitääkin olla niin halpa ja lähellä? 

 
Makuuhuoneeni ja olohuoneeni ovat periaatteessa avointa tilaa. Niiden välissä on kuitenkin liukuovi, joka näyttää ihan ladonovelta. Tein siitä hieman vähemmän ladonovimaisen solmimalla siihen narun, johon ripustin söpöillä pikku pyykkipojilla kauniita kortteja. Lopputulosta katsellessani totesin, että taidan olla aika vaaleanpunainen ihminen.


1 kommentti: