sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Halloween uudessa kodissa

Minun piti julkaista tämä postaus jo eilen, mutta lähtöni Helsinkiin tanssimaan aikaistui ja ehdin tehdä sen vasta nyt. Tämäkin viikko on ollut täynnä tekemistä, mutta suurimmaksi osaksi hauskaa ja innostavaa tekemistä.

Kirjani pääsivät uuteen kotiin tiistaina. Kertaheitolla asunnosta tuli kotoisampi, kun asettelin kirjat hyllyyn etukäteen päättämääni järjestykseen. Lupasin aikaisemmin julkaista täällä shelfien uudesta hyllystä, joten tässä hän on (kahdessa osassa sillä muuten kaikki ei olisi mahtunut kuvaan):



Perjantaina oli leivontapäivä, sillä muutama kaveri oli illalla tulossa tupaantuliaisiin. Tein kurpitsapiirakkaa ja suklaakeksejä, joiden ohjeet olin löytänyt Maku-lehden sivuilta. Piirakan tekeminen olikin melkoinen saavutus, kun ottaa huomioon, että kaiversin sen kurpitsan itse. Kaupassa ei ollut säilykekurpitsaa, joten minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ostaa pieni talvikurpitsa. Nyt se on portaikossa kuivumassa, mutta lyhdyksi se taitaa päätyä vasta seuraavana halloweenina.

Tupareissa soi halloween-musiikki ja kynttilät paloivat: tunnelma oli kohdallaan. Vieraiden istuessa pöydän ääressä syömässä herkkuja minusta tuntui, että kotini oli vihdoin löytänyt sielunsa.


Keksien päällä on lakritsikastiketta.



2 kommenttia:

  1. Oli kyllä tosi mukava ilta perjantaina, kiitos siitä :3 Ja sun koti on niin nätti!

    VastaaPoista