maanantai 23. joulukuuta 2019

Lapissa joulutunnelmaa metsästämässä

Terveisiä Lapista! Vietän joulua Saariselällä taas tänä vuonna. Täällä on pimeää ja nukuttua tulee paljon, mutta sehän on vain hyvä. Lepäämään tänne ollaan tultukin.


Pohjois-Lapissa on tänä vuonna todella paljon lunta. Kinokseen ei kannata astua, sillä sinne uppoaa vyötäröä myöten. Toisaalta valkeus on hyvä asia, sillä pimeys ahdistaa vähemmän, kun maa on valkoinen.


Jouluherkuttelu aloitettiin heti Saariselälle päästyä, kun pikkusiskolla oli syntymäpäivä. Leivoin piparijuustokakun, joka katosi parempiin suihin hetkessä.


Kun kerran on lunta, täytyy myös talviurheilla. Hiihdin tänään kymmenen kilometriä, mikä on ihan hyvä tulos vuoden ensimmäiseksi hiihdoksi.



Muutama päivä ennen joulua ripustimme kattoon joulumännyn. Siitä tuli tyylikäs, kuten aina.


Minulla ei ole ollut joulufiilistä koko joulukuun aikana. Tänään tuntui hetken jouluiselta, kun hiihdin lumisateessa ja kuuntelin joulumusiikkia. Huomenna on kuitenkin jouluaatto, joten kyllä tässä vielä toivoa on joulumielen löytämiseksi. Vuoden pimein päiväkin on takana päin ja siinä on jo tarpeeksi aihetta juhlaan. Hyvää joulua kaikille ja jaksamista pimeyteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti