keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Viikon tanssileiri yhdessä viikonlopussa

On yksi asia, joka kuuluu kesään yhtä varmasti kuin mansikat ja jäätelö. Se on Valasrannan tanssileiri, jolle olen osallistunut varmaan jo kymmenenä kesänä. Tämä vuosi ei tehnyt poikkeusta, vaikka joudunkin olemaan töissä suurimman osan leiristä.

 
Leiri alkoi perjantaina ja avajaistanssien esiintyjäksi oli ilmoitettu Hurma, joka on hyvin nuorekas bändi ja houkuttelee paikalle nuoria tanssijoita. Minulla oli töitä vielä lauantai-aamuna, mutta kun muutama kaverikin oli lähdössä mukaan, en halunnut jättää tansseja väliin. Illasta tulikin tosi hauska, vaikka jouduin lähtemään kotiin jo puolitoista tuntia ennen tanssien loppua.

 
Lauantaina suuntasin uudelleen leirille heti herättyäni. Tällä kertaa aioin myös jäädä sinne pariksi yöksi, sillä sunnuntai ja maanantai olivat vapaapäiviä. Ohjelmassa oli boogie woogie- ja westitunteja, sekä tietysti iltatanssit molempina iltoina. Boogie woogie oli minulle uusi tuttavuus, jota en ole ennen päässyt kokeilemaan, vaikka olisin halunnutkin. Se osoittautui todella kivaksi, mutta myös fyysisesti rankaksi lajiksi. Westissä taas päätin ottaa askeleen uuteen suuntaan ja menin alkeistunneille viejäksi. Vieminen olikin helpompaa kuin olin ajatellut ja tunneista jäi itsevarma fiilis, jonka avulla uskallan mennä syksynkin kurssille viemään.

Sunnuntaina pidin toiset (vai kolmannet?) synttärit, kun muutama sukulainen saapui käymään asuntoautollemme Valasrannan leirintäalueella. Kummitäti paistoi lettuja, joihin tuli täytteeksi vihanneksia ja mozzarellajuustoa, ja minä leivoin kakun. Se oli ranskalainen marja-raparperikakku, jonka leivon joka kesä tähän aikaan, kun marjat kypsyvät. Se on lempikakkuni ja maistuu suussasulavan hyvältä, mutta on myös todella täyttävää.


 
Synttärilahjoja.
Selman oma tanssileirikyyti.
Maanantaina kotiin ajaessani mietin, että on se aika harmi etten voinut jäädä leirille pidemmäksi aikaa. Juuri kun oli päässyt siihen leirifiilikseen, täytyi lähteä. Valasrannan tanssileiri ei silti ole vielä kokonaan osaltani ohi. Aion vielä huomenna mennä sinne westibileisiin ja nähdä vanhoja ja uusia tuttuja.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti